Ons bedrijf


OVER MOSA GLAS: SINDS 1865 UW PARTNER IN GLAS

De oorsprong van Mosa Glas voert terug tot 1865. Vandaag de dag ligt de focus op de productie en het leveren van glas. Wij hebben een grote diversiteit glas op voorraad en bezitten daarnaast over eigen productiecapaciteit. Als familiebedrijf hechten wij waarde aan relaties. Op klantniveau uit dit zich in een hoge servicegraad.


KENNIS OVER GLAS DELEN
Het meedenken met de klant omschrijft zich als probleemoplossend vermogen. Wij zien het als een eer om klanten zoals gevelbouwers, glasfabrieken, glaszetbedrijven, handelsbedrijven, interieurbouwers en kozijnfabrikanten te laten profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van glas. We denken graag mee.


ONAFHANKELIJK ADVIES
Dat meedenken met de klant doen we met het Mosa Glas-team. Onze vertegenwoordigers spelen daarbij een belangrijke rol. Zij staan immers in direct contact met de klant, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glas en spreken de taal. Bij het adviseren maken ze gebruik van de onafhankelijke positie die we hebben verworven dankzij samenwerkingen met verschillende partnerbedrijven.


COMPLEET AANBOD GLASPRODUCTEN EN SCHERPE PRIJZEN
Behalve het samenwerken met verschillende glasproducenten, bestaat het assortiment glasproducten uit een compleet gamma. Daarbij houden we de geldende marktprijzen nauwlettend in de gaten en werken zo concurrerend mogelijk, hetgeen scherpe prijzen oplevert voor de klant. Al onze producten zijn bovendien geproduceerd en geleverd conform de eisen en voorzien van CE, KOMO-certificaat of andere keurmerken.


ZEKERHEID VOOR DE KLANT
De klant staat bij ons centraal en kan vertrouwen op de afspraken die we maken. Wij realiseren ons dat het naleven van prijsafspraken en levertijd essentieel zijn om de gewenste bedrijfszekerheid te bieden. Dit is dan ook vanzelfsprekend bij de samenwerkingen die wij aangaan en tevens de reden dat we er voor hebben gekozen om niet afhankelijk te zijn van derden.


ZELF GLAS ASSEMBLEREN
Dankzij eigen productielocaties in Nederland en Duitsland assembleren we zelf. Bewerkingen van glas, zoals boren, slijpen, snijden, zandstralen en aanbrengen van vuilafstotende coatings, vindt in ons eigen huis te Echt plaats. Door onze aanpak hebben we maximale grip op de productie en het naleven van afspraken en levertijden.


HET RESULTAAT VAN ONZE KLANTBETROKKENHEID
De waarde die wij hechten aan samenwerken is niet onopgemerkt gebleven. Onze klantaanpak heeft geresulteerd in langdurige relaties. Daar zijn wij trots op. Ons klantenbestand breidt zich steeds verder uit. Mosa Glas is regelmatig betrokken bij prestigieuze projecten.